Paperpassion: met liefde voor papier!

Precies een week na het wolfeest Knit & Knot sta ik weer in de Koepelhal. Voor het papierfeest Paperpassion.

Spannend. Wat zal die beurs dit keer brengen? De vorige editie was ik halverwege al 'de weg kwijt en afgehaakt' door de vele stands vol onoverzichtelijke stempels, sjablonen en andere rommelig ogende zaken. De vele kleurpotloden en stiften.

Dit keer voelde het beter: natuurlijk waren er stands met stempels en dat soort spul. Maar niet zo overheersend, opdringerig. Wel overzichtelijk, afgewisseld met ander materialen. Aanbod ook niet altijd allerdaags. Vooral de handgestoken houten stempels van hoge kwaliteit waren bijzonder. Geschikt om naast op papier toe te passen op textiel en ander materiaal. En verder een redelijk afwisselend aanbod van zaken die een papier- en knutselliefhebster zal aanspreken.

Zocht je bijzondere papiersoorten? Dan moest je wel geduldig je best doen. Opmerkelijk mooi waren de kunstwerkjes van papier die aan het begin van de beurs de aandacht trekken. Verfijnd papierwerk, prachtig gemaakt, genot voor het oo

Al met al een geslaagde beurs die qua aanbod beter scoorde dan de 1e edidtie! Natuurlijk blijven er wensen: meer bijzondere papiersoorten. Handgeschept natuurlijk papier, orgigami, stands die snailmail, Round-Robin en andere (papier-)liefhebbers met elkaar in contact kan brengen.

Om even uit de papieren of kartonnen box te denken: hoe leuk zou het zijn als iedere bezoeker/bezoekster aan bij de entree een stukje echt snoeppapier zou krijgen: om ook letterlijk te smullen van papier!

Ik zwichte dit jaar voor de hype van handlettering. Boeken, papier, stiften. Maar ook vond ik prachtige stempels, kaarten en stickers.

Heel opmerkelijk was dat de mopperende man met de naaldintekers, ook altijd aanwezig bij Knot & Knot, weer van de partij was. Dit keer had hij een plekje gekregen waar de bezoeker/bezoekster hem toch echt niet kan missen...en liep iedereen hem weer voorbij. Die man verdient een Koephal-beurslintje voor zijn doorzettingsvermogen. Hij doet zo zijn best, raakt dan wel snel gefrustreerd en moppert tussen zijn standaard zinnetjes zijn kijkers weg: 'en dan zo, heel handig...maar jullie lopen toch gewoon door...' Hij blijft een fenomeem waar ik inmiddels bewondering voor heb.

De grootste verrassing kwam na afloop. Na het openen van de goodybag. Nog nooit zo'n echt goed gevulde tas gezien! Nu beschouw ik zulke zaken gewoonlijk als niet noodzakelijk, gewoon aardig en waarschijnlijk commercieel verantwoord. Maar dit keer ben ik overdonderd en is een groots bedankje voor de organisatie en sponsers echt gemeend noodzakelijk. Super bedankt!

Volgende jaar weer een Paperpassion? Ik ben dan weer op dat feestje!

Groetzzz,

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl