Post op zolder

Sinds begin dit jaar verstuur (en ontvang) ik snailmailpost via De Postzolder. Een perfecte oplossing na het sluiten van Tante Jannie's Postkamer. Plak, knutsel en schrijf ik er op los. Op mijn zolderkamer.

En vliegende start en het ging goed. Vraag je via de website een nieuw adres aan dan krijg je een mail met de gegevens voor wie de post bestemd is. Daarin staat ook het adres.
Sinds een paar maanden zie ik op de website, in mijn lijst, de nieuwe naam verschijnen maar blijft mijn mailbox 'leeg'. Geen mailtjes met gegevens. Geen adres, heel erg lastig!  

Waarschijnlijk overkwam ook anderen dit. Zo zijn mijn gegevens aan 3 anderen toegewezen. De postmat blijft leeg. Die dames hebben vast ook een lege mailbox aangetroffen.

Was ik enthousiast over De Postzolder, inmiddels is de lol verdwenen en voel ik ergernis. Ook omdat gestuurde mailtjes aan de beheerster onbeantwoord blijven.

Hierdoor is post versturen via de Postzolder een ware zoektocht geworden door het land van social media. Op basis van enkel een naam proberen de persoon te benaderen. Een tijdrovend werkje dat niet altijd lukt. A. wist ik wel te vinden. Maakte ik een 'Bladerboekje' vol bosdieren in herfstsfeer. Weet inmiddels dat het poststuk vol enthousiasme is ontvangen. Super. Missie is gelukt: weer iemand verrast met mooie post.

Al zal dit het (op één na) laatste poststuk zijn die via De Postkamer de weg naar een brievenbus heeft gevonden. Gelukkig bleek de laatst toegewezen persoon bij mij bekend, hoef ik geen zoektocht voor te organiseren. Maar ik ga wel op zoek naar andere mogelijkheden om zonder ergernis en zoektochten te genieten van deze leuke hobby: snailmailen. Post op zolder maken...

Tot Babbelzzz

 

PS: Tja, ook van de de afmelding na ontvangst, via De Postzolder, kreeg ik geen mailbericht...

 Reacties

Jantina op 03-02-2018 09:36

Herkenbaar! Ik ben ook maar gestopt daar... jammer hè?! T zou zo leuk kunnen zijn!

Marjanne op 03-02-2018 23:27

Jantina, de Postzolder is in december weer tot leven gekomen. Ik krijg weer mailtjes met info en adressen. Al heb ik van de laatste afmelding weer geen mail ontvangen. De beheerster had afgelopen jaar een moeilijk jaar, weet ik inmiddels. Hoop nu wel dat ze dit jaar aandacht zal besteden aan de Postzolder. En ook de regeltjes van de Postzolder gaat handhaven.... 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl