Knit & Knot pret!

Het is weer Knit & Knot tijd in Tilburg. De beurs is weer neergestreken in de Spoorzone, de Koepelhal. En ik had al een kaartje gekocht. Met de bedoeling om vrijdag daar heen te gaan. Een hele middag wolletjes aaien en me vergapen aan moois.

Nu heeft mijn werkplek in de hoge toren zicht op de Koepelhal. Deze donderdag keek ik af en toe naar buiten: wat zou er achter die muren voor moois te vinden zijn? Tussen de middag hield ik het niet meer. Ik moest naar de wolletjes! Nam ik een uur pauze en stak de weg over.

Het werd een race tegen de klok om de beursvloer in amper een uurtje te bekijken. Geen tijd voor aaipartijen. Snel van standje tot standje. Even 'blikken' en door naar de volgende exposant. Dit keer is de beurs handig opgesteld zonder zijpaden die je zou kunnen missen. Wat een gevarieerd aanbod. Van weven tot haken, van breien tot vilten. En wat een prachtige wolletjes. Helaas, de Unicat-wol die ik zocht vond ik niet. Wel houten ringen, macramé-touw en leuke labels die je kunt borduren. Leuk voor snailmail.

Best raar: ga ik naar een handwerkbeurs, kom ik thuis met labels voor de snailmail. Een maandje eerder tijdens de "Paperpassion" (papier-)beurs waar je snailmail materiaal in mijn tas zou verwachten, kwam ik thuis met het bijzondere lint voor de Vogelhuis-circustent. Omgekeerde wereld!

Later die middag, rond een uurtje of vier viel de schermering over Tilburg. zag ik duidelijk de lichtjes branden door de prachtige ramen van de Koepelhal. Wetende wat er achter de ramen gebeurde, de gezelligheid en prachtige materialen, gaf het me een gevoel van spijt. Zo'n uurtje is echt veel te kort...wat heb ik allemaal gemist tijdens mijn snelle ronde? 

Nog een uurtje open, zal ik nog even gaan struinen? Nee, gewoon morgen volgens plan nog een hele middag genieten. Dan maar opnieuw een kaartje kopen. 

Zo'n korte verkenning heeft voordelen. Kan ik uren bedenken welke kleuren ik zal kiezen wanneer ik toch die prachtige eco wol koop. De met natuurlijke middelen, handgeverfde draden. De structuur en kleurvariatie perfect geschikt voor mijn nieuwe haakplan. En Moes, de gehaakte aankleed-poes, krijgt van de restjes een poeslieve outfit.

Een echt Wol-monster zoals ik heeft af en toe behoefe aan therapie: een hele middag uitgebreid wol aaien! Gaat zeker lukken...

En voor wie ook nog (een keer) gaat: veel Knit & Knot pret!  

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl