Opnieuw beginnen dan maar?

Het was het jaar 2010 dat ik besloot de wc-ruimte op te pimpen met vogelwerk. Vogelbehang en wat vogelhuisjes. Eind 2010 was het eerste huisje klaar. Daarna volgde er al rap meer huisjes. Het werd een Vogelhuisdorp dat in 2012 uitgroeide naar een Vogelhuisstad.

Nu is de wc-ruimte nog steeds maagdelijk wit zonder vogelgefluit maar daar komt deze zomer verandering in. In 2012 werd al duidelijk dat niet al die huisjes in die ruimte passen. Toch wilde ik ze daar wel tentoonstellen. Hoe doe je dat dan?

Ik schreef het al eerder: je maakt een boek met daarin al de huisjes inclusief beschrijving. Als lees- en kijkvoer voor wc-bezoekers. In juni 2012 begon ik aan die taak. Een Blurb-boek, iets waar ik goede ervaringen mee had.

Nu de daadwerkelijke verhuizing van de huisjes nadert wilde ik dit boek verder afmaken. Helaas kon ik, enkele laptops later, de bestanden niet meer te vinden...wel nog een foto van de boekcover zoals die er toen uitzag...

En ben ik maar weer opnieuw begonnen met dat boek. Ik vrees wel het maximaal aantal pagina's ruimschoots te overschrijden. Wordt het een boekwerk in delen. Inclusief toespraken van BurgeMees, de Oppervogel van de stad. De KweK-nieuwsbrieven en bewoners die aan het woord komen. Ze vertellen ook nieuwe verhalen die niet eerder zijn verteld. Het stadsarchief mag ook niet ontbreken, een stukje historie.

Enkele huisjes, vooral die uit de eerste wijken gaan opnieuw op de foto en worden meteen 'gerestaureerd' om verhuisklaar te maken.

Natuurlijk eindigt dit alles in een mega-feest: het moment waarop Vogelhuisstad een Vogelhuis-Metropol wordt. Het laatste huisje dat in die Metropol wordt bebouwd is de villa voor BurgeMees. Die nog steeds op zijn oude nest woont. Zo'n villa heeft hij dan wel verdiend. En dat komt goed uit voor BurgeMees....

In de maak....

Nog veel werk maar ik heb er zin in!

Tot Babbelzzz

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl