Slakkenpost #15

Deze slakkenpost maakte ik in juni 2014. Kort na het verkrijgen van het adres vertrokken we voor een weekje naar Vlieland. Alle plakbandjes, papier, frutsel en zo meenemen naar Vlieland was geen optie. Al hoef je op Vlieland nauwelijks met je tassen te sjouwen (alles wordt netjes bij je vakantiehuisje afgeleverd en weer opgehaald, op de boot gezet), in Harlingen moet dat wel. Dus niet te veel bagage meenemen. Zo begon ik al met bijna 1,5 week 'achterstand' in tijd aan deze post. En ik heb tijd nodig, veel tijd. Vogel haken, een papieren vogel maken, boeje maken, vlop pimpen. De gelukkige(?) die dit in de brievenbus aantreft houdt van zelfgemaakte vogels! Ben je bij mij natuurlijk aan het juiste adres!

Ik kreeg al een berichtje van Tante Jannie (ze is vriendelijk maar tijdig en 'streng'): "Is de post al op de bus gedaan?" Nou ja, iets subtieler maar toch, zulke mailtjes wil je eigenlijk niet ontvangen. Nu weet ik uit ervaring dat degene die de post moet ontvangen een mail krijgt met de strekking "Ben je vergeten te registreren..." Niet precies deze woorden maar het komt er wel op neer.

Direct na Tante Jannie's aanmaning kreeg ik een bericht van mijn beoogde geadresseerden. Veel sorry, vergeten te registeren. Vraagtekens stegen uit mijn hoofd op! Hoe kan dat nou? De envelop ligt toch echt nog hier op de kast omdat ik de brief nog moet schrijven... Toch maar af gemaakt, brief geschreven en op de post gedaan. Of deze post nu ooit is aangekomen en of deze in de smaak is gevallen? Hoop van wel....

De slakkenpost in beeld:

En deze gingen ook mee in de envelop:

Tot Babbelzzz

 

 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl