Laatste artikelen

Het is weer Knit & Knot tijd in Tilburg. De beurs is weer neergestreken in de Spoorzone, de Koepelhal. En ik had al een kaartje gekocht. Met de bedoeling om vrijdag daar heen te gaan. Een hele middag wolletjes aaien en me vergapen aan moois.

Nu heeft mijn werkplek in de hoge toren zicht op de Koepelhal. Deze donderdag keek ik af en toe naar buiten: wat zou er achter die muren voor moois te vinden zijn? Tussen de middag hield ik het niet meer. Ik moest naar de wolletjes! Nam ik een uur pauze en stak de weg over.

Het werd een race tegen de klok om de beursvloer in amper een uurtje te bekijken. Geen tijd voor aaipartijen. Snel van standje tot standje. Even 'blikken' en door naar de volgende exposant. Dit keer is de beurs handig opgesteld zonder zijpaden die je zou kunnen missen. Wat een gevarieerd aanbod. Van weven tot haken, van breien tot vilten. En wat een prachtige wolletjes. Helaas, de Unicat-wol die ik zocht vond ik niet. Wel houten ringen, macramé-touw en leuke labels die je kunt borduren. Leuk voor snailmail.

Best raar: ga ik naar een handwerkbeurs, kom ik thuis met labels voor de snailmail. Een maandje eerder tijdens de "Paperpassion" (papier-)beurs waar je snailmail materiaal in mijn tas zou verwachten, kwam ik thuis met het bijzondere lint voor de Vogelhuis-circustent. Omgekeerde wereld!

Later die middag, rond een uurtje of vier viel de schermering over Tilburg. zag ik duidelijk de lichtjes branden door de prachtige ramen van de Koepelhal. Wetende wat er achter de ramen gebeurde, de gezelligheid en prachtige materialen, gaf het me een gevoel van spijt. Zo'n uurtje is echt veel te kort...wat heb ik allemaal gemist tijdens mijn snelle ronde? 

Nog een uurtje open, zal ik nog even gaan struinen? Nee, gewoon morgen volgens plan nog een hele middag genieten. Dan maar opnieuw een kaartje kopen. 

Zo'n korte verkenning heeft voordelen. Kan ik uren bedenken welke kleuren ik zal kiezen wanneer ik toch die prachtige eco wol koop. De met natuurlijke middelen, handgeverfde draden. De structuur en kleurvariatie perfect geschikt voor mijn nieuwe haakplan. En Moes, de gehaakte aankleed-poes, krijgt van de restjes een poeslieve outfit.

Een echt Wol-monster zoals ik heeft af en toe behoefe aan therapie: een hele middag uitgebreid wol aaien! Gaat zeker lukken...

En voor wie ook nog (een keer) gaat: veel Knit & Knot pret!  

 

Reacties

O, wat een pret voor de vogels van Vogelhuisstad! En wat een pret voor mij om dit bijzondere huisje te maken. De circustent.

In de koude wintermaanden zullen de inwoners niet wegduiken in hun huisjes maar dicht op elkaar gezeten op een van de rangen de mooiste voorstellingen bekijken. Hartverwarmende voorstellingen zijn geboekt. Toegang is gratis zodat iedere vogel kan genieten. Vooraf en in de pauze worden, eveneens gratis, nootjes en pinda's uitgedeeld. Naar verwachting zal het storm lopen maar om teleurstellingen te voorkomen zijn er meerdere voorstellingen per dag, De middagvoorstellingen zijn speciaal voor de jonge fladderaars (met oudervogels), het programma wordt dan aangepast. Want niemand wil dat zijn jong nare dromen krijgt omdat ze denken dat de katten uit de kooi ontsnappen.

De tent is gemaakt van stofjes die ik ooit kocht in een bekende Amsterdamse quiltwinkel. Merk en ontwerper onbekend. De gordijnen zijn gemaakt van een katoenen stof. Billy Rouge van Petit Pan. Het prachtige circusthema band en roodgele band kocht ik op de beurs "Paperpassion" in de stand van Textielstad Tilburg. Wat goudverf en een houten kraal in de top maakte het geheel af.

En dit is het resultaat:

(binnenkort wat meer foto's...bij daglicht genomen zodat je kunt zien dat kleuren echt sprankelen)

BurgeMees van Vogelhuisstad kan trots over zijn veren strijken. Natuurlijk zal hij in de eerste voorstelling het hoogste woord voeren. Zijn bewoners veel plezier wensen met deze aanwinst voor de stad!

Tot Babbelzzz

Reacties

Kwek # 10. November 2016

Gratis bezorgd in ieder vlieggat binnen Vogelhuisstad
Redactie en opmaak: Studio PieP van Bibbelien
Met dank aan Marie, de vliegende correspondente
Kwek is een uitgave van Alfonso Del Rio-Riooltje de Pers-Parkiet

Dit keer een speciaal ingezonden bericht door BurgeMees met hoogstaand nieuws

Beste inwoners. Mijn welgemeende excuses voor de piep-stilte vanuit het bestuurdershuisje. Een stilte met redenen want op bestuurdersgebied werd er het nodige geregeld dat toch echt binnen het gemeentelijk vogelhuis moest blijven. Als Marie in de buurt was moest ik de belangrijk werk onderbreken. We kennen allemaal Marie, ze zorgt wel voor communicatie. Kwekt er vrolijk op los. Niet erg, maar nu ging het om belangrijke zaken. Zoals jullie weten naderen we de belangrijke mijlpaal. Worden we een metropool. Een bewoonde Vogelhuis-metropool.

Om de festiviteiten rondom deze mijlpaal te regelen was ik druk met, tja laten we het maar media-zaken noemen. Helaas had dat ook uitwerking op het bouwtoezicht. De ingehuurde bouwers waren lui. Die flierefluiters namen een hele zomer vrij en daarna vonden ze het wel welletjes. Dat probleem is inmiddels opgelost. Er komt een nieuwe bouwploeg aangevlogen: dit keer zijn het spechten en die weten wel van timmeren. Dat is ook nodig want ik heb een mooi contract gesloten waar de hele stad van gaat genieten.

Binnenkort verschijnt de er een feesttent in de stad. Geen gewoon tenjte maar een permanent vogelhuis: De Circustent. Rond de komende feestdagen zal daar het Royal Oost-Russisch Vliiegend Circus iedere dag de voorstelling "Kauw in de lucht" uitvoeren. Onder leiding van de beroemde circusdirecteurvogel Olaf Puvert, een Grijze Ruiter. Ze hebben een fenominaal programma. Ijsvogels duiken sierlijk rond in de hoge trapezes. De clownsvogel Kaka de Kanarie is onweerstaanbaar. Maar ook gevaarlijk grommende katten worden getemd. De beroemde Njentjanee, de sierlijke kraanvogel toont haar extreme lenigheid. Vuurvogels vliegen door brandende hoepels en tussen de optredens wordt het publiek vermaakt met prachtige Flamingodansen op hoog niveau.

Om zeker te zijn dat De Circustent voor zulke optredens goed functioneert zal begin december een kleinere show worden gehouden. Circus Bolle Pinguin gaat met platte poten de arena betreden en het zaagsel in de arena pletten. En de zaal plat spelen.  

Ook na de feestdagen zal De Circustent iedere maand iets leuks te bieden hebben voor oud en jong!

Dus Hooggeëerd Publiek, houdt de aanplakbiljetten in de gaten. Blinde vinken: luister naar Marie!

Aldus aangekondigd door BurgeMees, oppervogel van Vogelhuisstad.


Tot Babbelzzz

Reacties

Snailmailen, post maken met een handgeschreven lange brief, vind ik leuk om te doen. Totaal onbekende mensen verrassen met mooie, leuke post. Post in thema maken, afgestemd op de interessse van de ontvangster. Na het versturen wachten op de bevestiging van ontvangst. Valt de post in de smaak?

Deze zomer, begin augustus, verstuurde ik ook post. Thema haken: daar weet ik wel raad mee. Had dit keer de envelop voor de brief, in de verzend-envelop, ook gehaakt. En veel meer haaksels in een eigen gemaakt boekje verwerkt.

Begon na het versturen het wachten. Dit keer lang wachten. Er kwam geen antwoord. Dan denk je eerst 'vakantietijd, ze is vast weg'.

Na zes weken wachten ga je twijfelen. Heb ik er wel postzegels op geplakt? Op zich geen rare gedachte. Ooit gooide ik, met een hoofd dat vooral bezig was de zoektocht naar onze vermiste kat, een stapel ansichtkaarten in de brievenbus. In de zoek- en flyertocht kwam ik daar toch langs. De eerste 8 kaarten lagen al in de bus toen ik de 2 resterende kaarten in mijn hand omdraaide en tot mijn schrik zag dat de postzegels ontbraken! Het merendeel is toch aangekomen. Sinds die tijd controleer ik alle post voordat die in de bus ploft. 

Zou de post onderweg van vorm zijn veranderd en niet meer in een brievenbus passen? Een voor mij overbodig haakboekje vol patronen, losse items en het dikke boekje vol haakwerk: als dit gaat schuiven, alles op elkaar komt te liggen, is de envelop te dik. 

Dit risico bande ik uit. Noem het inbinden. Met karton maakte ik een constructie die enige verplaatsing onmogelijk maakte. Geen beweging in te krijgen. Zelfs niet na wild zwaaien en meerdere keren op- en neer duwen door de eigen brievenbus. Vakkundig getest! Adressering aanwezig en juist, bewust de envelop niet versierd. Gewoon een brown-paper met dikke, stevige tape. Afzender-adres op de achterkant vermeld.

Wordt je post niet binnen redelijke periode afgemeld krijg je een mailtje van de organisator. Zowel de ontvangster als de maakster van de post. Ja, post echt verzonden. De ontvangster reageerde niet op de mail, zo bleek. Ook niet op een herinnering.

Wat ging hier fout?

Dat de post onderweg is 'verdwenen' of niet is bezorgd sluit ik uit. Mijn vertrouwen in Post-NL is groot. Tante Post heeft alle poststukken en vele honderden ansichtkaarten ook bezorgd. Bovendien zou de ontvangster dan reageren op de mail, aangeven dat ze nog niets heeft ontvangen.

Er moeten andere redenen zijn waardoor deze post niet door de ontvangster is ontvangen/afgemeld. Recent verhuisd en nieuw emailadres? Lange tijd afwezig? Laptop/telefoon/pc gestolen of geblokkeerd? Het blijft gissen. En vooral stil.

Misschien dat ooit het raadsel van deze post wordt opgelost:

En zo niet, dan is het echt jammer. Want deze post was haar van harte gegund!

Tot Babbelzzz,

PS: de gehaakte deken uit de vorige blog is al weken klaar. Inmiddels de dagelijkse slaapplaats van de kater die maakte dat ik vergat postzegels te plakken. Die na drie weken zoeken, buurtonderzoek en flyeracties uiteindelijk mager, gezond en vol leven aan de voordeur werd afgeleverd. Ook zonder postzegel... Als dank ging er een prachtige bos bloemen met een heel dankbaar kattenbelletje naar de vinder/bezorger.

Reacties

Al wat jaren geleden haakte ik mijn eerste deken. Ik deed er jaren over en nog moeten de laatste draadjes worden ingestopt.

Deze deken is een heel ander verhaal. De deken is bijna klaar. 52 blokken zijn klaar, nog 12 blokken te haken en een rand. En dit keer heb ik de draadjes meteen weggewerkt. Al was een inhaalslag nodig, ik bedenk zoiets halverwege het werk...

Het wordt tijd om na te denken over het volgende haakproject. Iets dat ik eerlijk gezegd al heb gedaan. Dat gaat een heerlijk haakwerkje worden, eentje om van te smullen. Met borduursel, kraaltjes en meer gecombineerd. Zonder patroon of voorbeeld. Maar dat is geen probleem! Ik zou er nu al aan willen beginnen.

Toch eerst deze deken afhaken!

Tot Babbelzzz

Reacties (1)

Op tiener- en net-nog-niet volwassen leeftijd verslond ik tijdschriften. Eerst de Tina. Het blauwe knoopbeest dat ik kado kreeg bij het abonnement hangt nog steeds blauwig door zon gebleekt op mijn hobby-kamer. Tina werd Claire. Claire werd Flair. Maar ook de toen nog volledig op handwerk gerichte Adiadne was favoriet. En toen ontdekte ik de woonbladen. Vanaf dat moment werd ik geboeid door interieurs en woontrends. Al woonde ik nog in het ouderlijk huis. Genoeg inspiratie om later op eigen benen het huis in te richten! En eind jaren 70- begin jaren 80 zag ik in die bladen de prachtige ontwerpen van het echtpaar Charles en Ray Eames. Ontwerpen uit de jaren '50. Ik was meteen verliefd op hun ontwerpen.

En wat van hun ontwerpen

 

Een liefde die vele jaren later door vele jongeren van nu wordt gedeeld. Al duurde het voor mij vele jaren voordat ik de eerste Eames stoelen in huis mocht verwelkomden. Zo'n stoel oogt op het eerste gezicht niet comfortabel (is het wel!). Om dan dure Montis eetstoelen (ook mooie ontwerpen met geweldig zit) in te ruilen voor zo'n "oude plastic" stoel is toch ook een avontuur. Niet voor mij...ik was al overtuigd. 

Een bezoekje aan de Woonbeurs deed wonderen. Proefzitten in de Eames stoelen. Na het opknappen van de houten vloer en nieuwe indeling van de kamer was het tijd voor wat nieuwe meubels. De paarse Montis-Kubic banken bleven.. Nog steeds een ijzersterk ontwerp, net als de twee Windy-stoelen van Montis die de banken vergezellen.

De eetkamertafel werd vervangen door een jong fris Fries ontwerp vol passie en toekomst. En rondom de tafel 6 verschillende Eames stoelen! O, als je dan Eames stoelen koopt mag een schommelstoel niet ontbreken. Tot groot genoegen van kat Glammer die vrijwel dagelijks in de limited-edtion ligt te dutten op een echt schapenvachtje...

Ik was al helemaal blij met onze Charles en Ray stoelen. Kreeg ik afgelopen week een onverwachts kado van manlief. De House Bird van Charles en Ray! Hij oogt levensecht: de katten raakten in vervoering, pootje voor pootje in sluiphouding benaderden ze onze nieuwe zwarte huisvogel. Een ontwerp dat zeker een halve eeuw oud is. Toch hedendaags levendig.

De huisvogel is prachtig! Te mooi en bijzonder om een plekje te gunnen in de Vogelhuisstad-wc ruimte.

Super blij met deze nieuwe House Bird van Charles en Ray, het sterke vogelontwerp uit lang vervlogen tijden!

Tot Babbelzzz

 

 

 

Reacties

Twee jaar geleden haakte een deken. De Crochet Along 2014. Niet mijn eerste gehaakte deken want er lagen al twee gehaakte dekens ergens in hoekjes: in de kamer en op zolder. En al is Vogelhuisstad nog niet klaar, liggen er nog stapels boeken klaar om te lezen, krijg ik teken-inspiratie van Katie Daisy, zijn er nog brieven te schrijven, 'n oude kast te verven, macramé-, vilt- en weefplannen, wacht een poppenhuis op een renovatieplan... haken blijkt toch een niet te negeren virus.

En precies in een drukke (werk-)tijd steekt dat virus zijn kop op. Wilde ik eerst aanhaken op een nieuwe haak-cal "Frida's Flower". Die deken wordt gemaakt van Stylecraft garen. Het acryl garen dat ik ook gebruikte voor de Crochet Along. Garen dat ik toen al iets vond missen...uitstraling. Nu vind ik acrylgaren perfect voor lantaarnpaal-haaksels maar niet voor een deken. Zo'n ding moet wel plezierig aanvoelen en niet kriebelen.

Mijn eerste deken maakte ik Katia Mississippi 3. 60% katoen, 40% acryl. Ideaal garen in prachtige kleuren en heerlijk zacht. Ik had destijds 22 verschillende kleuren gebruikt en van iedere kleur nog wel een halve of hele bol over. Ik haakte vijf 'Frida's Flowers' met Katia. Geen moeilijk haakwerk. Bij de eerste drie bloemen was ik nog enthousiast. Bij de vijfde dacht ik: 'Nee, zo'n deken wil ik niet'. Ook niet in aangepaste vorm, een eigen ontwerp dat inmiddels door mijn hoofd spookte.

Toen zag ik deze deken...

(Foto's van Pigtails.blogspot.nl, Magda de Lange)

En inmiddels zijn er 17 blokken klaar. Haakt heerlijk weg met Katia. Wordt een kleurenpracht. Mijn oude restjes zijn aangevuld met de nieuwe kleuren. Vele zoete zomerse pastelkleuren. Goed voor heel veel haakplezier. En voor een grote gehaakte deken die uiteindelijk vast ook ergens in een hoek verdwijnt.

Om van de restjes weer een ander deken te haken?

Tot babbelzzz

   

 

Reacties

De stof aan de voorkant van dit huisje heb ik vaak uit de kast gehaald. Om daarna weer op te bergen. Twijfel. Is het motief wel geschikt voor een huisje?

Maar eenmaal aangebracht op dit huisje vond ik het onverwacht mooi. Ik kreeg er direct 'beelden' bij: mozaiek in oude Moorse gebouwen. Paleizen, koelte in de hitte...

Het stofje is van Hoffman Fabrics en heet "Kaya Metalic Grid Aqua/Gold" De fijne lijntjes tussen de blokken zijn goudkleurig.

Op het dak een katoenen stofje van Art Gallery Fabrics. "Adventure Springs", ontwerp van Bonnie Christine voor de stoffenserie "Hello Bear".

Het stofje aan de zijkanten is een katoenen lapje waarvan ik, ook na uren zoeken, geen verdere gegevens over kan vinden. Het lijkt erg veel op de stof uit de Urban Mod-serie van Art Gallery Fabrics. Toch is dit lapje niet uit die serie afkomstig. Het wijkt af in kleur en kleine details. Wie weet wie dat stofje heeft ontworpen en voor wie mag het zeggen!

Het huisje is verder afgewerkt met goudkleurig kant.

Het huisje heeft een bewoonster. Het is de schone Andaloes. Deze Andaloes is een Spaanse Goudvink met beroemde voorouders die in Spanje een Moors paleis bezaten. Tijdens de Grote Vogelverdrijving, jaren geleden, werden haar voorouders verjaagd. Op een koud Schots eilandje bouwden ze een nieuw bestaan op maar vele jaren later keerden ze toch terug naar Spanje. Gingen in een gewoon nest wonen, het oude paleis was inmiddels onbewoonbaar verklaard.

Andaloes werd in Spanje geboren. Ze kwam naar Vogelhuisstad als toerist: een dagje de stad bekijken. Zag dit huisje staan en riep "Dat lijkt wel echt Moors: dat wordt mijn paleisje!".

Nu geniet ze iedere dag van de pracht en maakt kennis met de andere inwoners. En poetst iedere dag het goud op. Laat dat maar aan een Goudvink over!

Tot Babbelzzz

 

Reacties

Vogelhuisstad groeit weer! Al ben ik ook druk met de voorbereidingen voor de realisatie van het oorspronkelijk plan. De toilet oppimpen met een vogel(huis)thema. Alles ligt klaar. Het prachtige vogelbehang van Eiffinger ligt klaar, de hanglamp in de vorm van een vogelkooi. Alle bestaande huisjes zijn nagekeken en daar waar nodig gerestaureerd. Was wel nodig nadat kat Glammer, toen nog kitten, besloot om de vogels uit de stad als oefenmateriaal te gebruiken voor zijn vogelvangkunsten. Nu heeft hij dat oefenterrein niet meer nodig: in de tuin is geen vogel meer veilig. En omdat niet alle huisjes in dat kleinste doch niet zo heel kleine kamertje passen heb ik de 'geluksvogels' die verhuizen uitgezocht. 

Een flink deel van de huisjes opnieuw goed gefotografeerd en met verhaal, extra interviews en achtergrondinformatie over de stad in een boekwerk geplaatst. Dat boek in druk geven kan nog niet, eerst moet de stad helemaal af zijn. Een metropool vormen. Ofwel alle huisjes op voorraad pimpen. Nog zo'n 25 huisjes, schat ik. Maar dat kan snel gaan. Vanaf huisje nr. 100 wil ik de huisjes echt werelds aankleden. Urban alternatief. Hoort er een wolkenkrabber-vogelhuis bij. Misschien maak ik een hang-stapelvogelhuis, huisjes met elkaar verbonden door een macramé-knoopwerk!

Maar dat is iets voor later. Eerst al het eerder ingekochte materiaal verwerken. Prachtige stoffen. Ik ben er dol op! Het pimpen van de huisjes ga ik vast niet missen als de stad klaar is. Al blijft dat leuk werk. Maar stofjes aanschaffen wel! Een oer-oude liefde van mij. Als kind op de lagere school spaarde ik als stofjes (en wol). Als je ziet wat voor een prachtstof en ontwerpen er in de nazomer worden verwacht...daar word ik uiterst blij van. Ook opvallend veel prints met vogelthema. Helaas is maar een minimaal deel van de collectie in Nederland te koop. Maar webshops zijn grenzeloos!

Nog met katoenen lapjes uit de 'oude' collectie is het huisje voor Blinde Bertus gemaakt.

Aan de voorgevel prijkt een lapje van Art Gallery Fabric. Gramercy ontworpen door Leah Duncan. Een grafisch patroon waarvan de stippen doen denken aan brailletekens. Al bij het uitzoeken van dit lapje wist ik dat dit huisje wordt bewoond door een Blinde Vink!

Zijkanten zijn beplakt met een lapje van Cloud9. Triangles Yellow uit de serie IHaus.

Op het dak een lapje gemaakt door de Japanse stoffenfabrikant Kokka voor "Frau Tulpe".

Het huisje heeft een geweven bandje aan de onderkant: oranje/wit met fel gele streep. Zelfs een Blinde Vink kan zo zijn woning herkennen!

De bewoner is Bertus. Blinde Vink. Woonde eerder in Vinkenveen, bij de slager. Die slager ging failliet in economisch slechte tijden. Bertus werd uit de zaak gezet. Hij klopte aan bij Vogelbescherming. Die regelde een huisje voor hem in de stad.

Met subsidiezaadjes van de Vogelbescherming werd deze speciale woning voor Bertus gebouwd. Nu is Bertus als Blinde Vink niet helemaal blind. Hij kan nog vaag wat stipjes zien. En zaadjes. Bertus krijgt vogelthuiszorg, krijgt hulp als het nodig is. Hij maakt zelfs uitstapjes, laatst bezocht hij de zangwedstrijd "Wie fluit het hoogste woord". Omdat hij de "KweK", het roddelblad niet zelf kan lezen komt Marie hem geregeld bezoeken. Even 'bijbekken'.

Iedereen in de stad vindt Bertus een aardige vogel. Alleen de geleerde Niels Plof uit huisje Atomic vertrouwt de zaak niet helemaal. "Zulke rare coderingen. Zelfs in mijn boeken komen die niet voor. Is vast een geheime code van de Vale Gieren-bende. Zou Bertus banden hebben met die bende? Dan moeten we oppassen: kun je niet meer rustig op je stok zitten!"

Nou, Niels moet misschien tot even de Vliegensvlugge Cursus Braille-lezen volgen...wordt hij echt nog wijzer van. En hoe reageert Bertus op die aantijgingen van Niels? Hij ziet Niels niet eens voorbij vliegen!

Tot Babbelzzz

 

 

Reacties

Eigenlijk is dit huisje gemaakt in augustus 2015. Alleen heeft de Burgelijke Stand-afdeling van BurgeMees zijn Vogelstadhuis achterstand in de administratie...

En is er ook maar één foto voor het stadsarchief beschikbaar.

 

De stof aan de voorkant en de zijkanten is van katoenen stofje van Heather Ross, ontworpen voor Windham Fabrics. Het heet "Far Far Away Green Unicorn". Op het dak zit een katoenen lapje van Windham Fabrics. Cascade (Splash), een ontwerp van Jessica Levitt. Aan de onderkant van het huisje is een geweven bandje met boommotief geplakt.

Het huisje heeft een bewoner als is die op dit moment even uithuizig. Het is Bennu (Phoenix) de Vuurvogel. Vogel van de zon. Een mythische verschijning. Maar het kost Bennu altijd veel tijd om steeds te herrijzen en weer vol vuur op pad te gaan. Daarom in hij blij met dit huisje. Hij hoopt dat Korn, de eenhoorn, hem een pootje helpt.

Tot Babbelzzz

 

Reacties
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl